Korisni alati za kreatore web sadržaja

Na našem sajtu imamo nekoliko besplatnih alata koji će vam pomoći u procesu pokretanju vašeg sajta ili bloga. Neki od alata su na našem sajtu, hostovani kao njegov deo, dok su neki hostovani na svojim odvojenim hostovima/sajtovima, kao zasebne celine.

Tools sajtovi su jedan od tipova sajtova koji se veoma brzo i lako odobravaju od strane Google AdSense programa. Zašto ne biste dodali još jedan vid pasivnog priliva novca na vaš sajt?
Google AdSense Srbija

Interni alati

Tekst formater

Prvi od njih je naš Tekst Formater, koji se koristi za formatiranje teksta, primarno na platformama koje ne koriste rich text formatiranje. Na primer formatiranje teksta za LinkedIn je jako ograničeno. Podržan je samo običan tekst. Slično je sa Instagram tekstovima.

Ovo je odlično rešenje za sve one koji žele da unaprede estetiku svog teksta i da ga učine privlačnijim za čitanje.

teks formater linkedin instagram superscript subscript bold type

Konvertor iz latinice u ćirilicu i obratno

Konvertor iz latinice u ćirilicu i ćirilice u latinicu je alat koji omogućava da vaš sajt bude dostupan svima, bez obzira na to kojim pismom pišu.
To je izuzetno važno na teritoriji Balkana, gde se ćirilica i latinica jednako koriste u komunikaciji.

Brojač reči i slova

Naš jednostavan alat vam nudi informacije o vašem tekstu. Informacije koje ćete dobiti od našeg brojača reči i slova su:

  • Broj reči
  • Broj karaktera
  • Broj rečenica
  • Broj pasusa
  • Prosečna dužina rečenice
  • Prosečno vreme čitanja

Generator imena za firmu

Takođe, tu je i Generator imena za firmu.
Ovaj alat generiše ime za vašu firmu na osnovu ključnih reči koje ste uneli i dodatnih predefinisanih reči. Ovaj alat vam omogućava da izaberete najbolje ime za vašu firmu koristeći ključne reči i njihove simonime.

Eksterni alati

Ako ste zainteresovani za SEO, takođe vam preporučujemo da posetite websajt searchengineoptimization.tools, koji vam nudi besplatne SEO alate. Ovaj sajt će vam pomoći da ispravite greške u vašem kodu, da pratite rast vašeg sajta, i da unapredite svoje pozicije na pretraživačima.

Search engine optimization tools web site. Free tools for SEO

Get-L.ink URL Shortener

Konačno, ako želite da skratite URL likove sa svog sajta, možete koristiti naš sajt get-l.ink, koji služi kao URL shortener alat. Ovaj alat vam omogućava da kreirate kraće, privlačnije, i lakše zapamtljive URL adrese za vaše stranice.

Takođe, možete pratiti puno statistika vezano sa likove koje ste kreirali.

get-l.ing URL shortener tool web site print screen

Nadamo se da ćete uživati u našim besplatnim alatima i da ćete ih koristiti za stvaranje još boljih web sadržaja. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da nas kontaktirate, slobodno nas kontaktirajte putem naše web stranice.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *