Pronalaženje domena za vašu nišu

Imate ideju za novi posao, blog, online prodavnicu? Sve što treba je da nabavite hosting i kupite odgovarajući domen i to je to, zar ne? Nažalost, stvari nisu tako lake.

Kupovinom novog domene dobijate „samo“ ime koje je vezano za ono čime želite da se bavite, mada i sam izbor imena nije nimalo lak.

Prodaja domena

Šta dobijate sa isteklim domenom?

Ukoliko želite da specijalno za Vas kupimo domen koji je već korišćen/expired domain, sa njim možete dobiti domain ratings, ranking keywords i već indeksirane stranice na google-u. Ako domen sadrži relevantne backlinkove ka sadržaju koji je ranije postojao, možete ih rekreirati i instant dobiti besplatan saobraćaj.

Ovo su neki od expired domena koje smo mi kupili. Kao što vidite, oni već imaju određen domain authority i backlinkove, koji će vam znatno olakšati rangiranje na Google pretrazi.
Ukoliko ste zaiteresovani za kupovinu domena sa liste ispod, možete nas konaktirati ovde.

URLDAPATotal BacklinksQuality BacklinksPercentage of QBMoz TrustSpam ScoreOffPage SEOUložen rad u sajtTip
alliancedirectory.com8204K80%239%22%Ne???
educatesmallbusinesses.com3244343100%21%49%NeBusiness
endodontistsllc.com61118K00%161%13%NeDental
hoteltorest.com11177K7K100%21%49%DaTravel
howtowearjewelry.com16283K46615%31%38%DaFashion
madridinvestor.com1624333297%21%51%NeReal estate
perfectmarketinsights.com8303K3K100%31%53%NeInvest
searchengineoptimization.tools10251325844%31%42%DaTools Site

Sajtovi koji već imaju organic traffic

Ono što je verovatno najbitnije kod ovih sajtova je to što oni sa sobom nose ključne reči i stranice koje imaju ranking na googleu. Iako je sajt istekao, ranking na googleu i dalje postoji. Samim tim ako napravite stranicu sa istim URLom kao i stranica koja se već rangirala ranije, napišete sadržaj, i automatski ćete imati taj ranking.

Ako napišete taj sadržaj bolje, bolje ćete biti i rankirani, jer očigledno je Google u nekom trenutku mislio da je sajt dovoljno važan da bi se našao na pretrazi. Ukoliko koristite neki od alata, kao na primer Ahrefs možete da vidite i istoriju promena. I da na taj način „obnovite“ ranking koji je nekada postojao.

Svi linkovi koji su pokazivali ka originalnom sajtu, će nastaviti da pokazuju ka vašem sajtu, naravno pod uslovom da rekreirate iste putanje.

Na primer, sa sajtom kao što je How To Wear Jewelery, bazirano samo na autoritetu domena, teško da bi uspeli da imamo ranking na drugoj strani Googla sa jednostavnim i kratkim člankom kao što je: Types of Jewelry Knots – How To Easily Tie Them ili top 5 ranking na Bing pretrazi sa drugim postom.

Naša ponuda

Ukoliko želite neki od domena koje već posedujemo, kontaktirajte nas.

Takođe, ako imate ideju za nišu, tip sajta kojim bi želeli da se bavite, mi vam možemo pronaći sajt koji ima backlinkove, organic keywords – relevantne za vašu nišu, a verovatno možemo i da vam ponududimo par saveta kako da se vaš sadržaj bolje kotira na pretrazi, tako što ćemo vam ponuditi neke od „alternativnih“ keywords sa manjom težinom.

Ukoliko vam više odgovara, možemo da odradimo i kupovinu domena za vas, obezbedimo hosting i podignemo instaliramo WordPress sajt na tom domenu i hostingu.

Šta dobijate sa novim domenom?

Novi domen sa sobom nosi samo ime, koje ma koliko bilo dobro i zvučno ne znači puno za Google pretragu.
Pozitivna stvar kod novog domena je to da možete da budete sigurni da nije korišćen za „sumnjive radnje“ i da ima visok SPAM score. Jedan od alata koji možete da iskoristite za proveru spam score-a (između ostalog) je websiteseochecker.com

To su domeni koji nemaju backlinks, content i ranking keywords. Takoreći na vama je da odradite ceo posao.

Ovo su neki od domena koje smo kupili nove i na nekima od njih radili.

URLDAPATotal BacklinksQuality BacklinksPercentage of QBMoz TrustSpam ScoreOffPage SEOUložen rad u sajtTip
pokreniblog.com76600%11%24%DaBlog
turkishfandom.com11000%01%20%NeBlog
bojanke.xyz11000%01%20%MinBlog
get-l.ink413582340%11%33%DaTools Site
epozivnica.com11000%01%20%NeUsluge

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *