Opšta pravila foruma

Označeno: 

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #148
  admin
  Glavni majstor

  Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nešto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora necemo prihvatiti.

  U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih članova foruma. Pod vređanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika zbog njihovog neznanja, neobaveštenosti i slično.

  Korišćenje velikih slova se smatra vikanjem, pa dobro pazite gde i kako ih koristite.

  Trudite se da pišete u skladu sa gramatičkim i pravopisnim pravilima svog jezika. Izbegavanje interpunkcije ili pisanje dvanaest tačkica na kraju rečenice nije pitanje vašeg stila pisanja, nego pismenosti. Uostalom, ne komunicirate sami sa sobom, nego sa drugim članovima foruma te se pretpostavlja da želite da ostali posetioci razumeju šta pišete.

  Ukoliko iznosite svoje mišljenje, trudite se uvek da ga potkrepite nekom argumentacijom.

  Ukoliko pak prenosite tude mišljenje, navedite izvor i ukoliko je moguce link. Forum podržava tagove kao što su url, google i wiki. Koristite ih.

  Diskusione teme na forumu služe za javnu raspravu. Ukoliko želite nekog drugog člana da pitate zašto se nije pojavio na svadbi prošlog vikenda, koristite druge mogućnosti foruma i pošaljite mu privatnu poruku i/ili mejl.

  Najstrože je zabranjeno spamovanje putem privatnih poruka i mejlova – za tako nešto se odmah izbacuje sa foruma. Budite sigurni da će vas primaoci prijaviti zbog upućivanja ponuda i sličnih gluposti.

  • Ova tema je promenjena 2 years, 3 months ranije od strane admin.
Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
 • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.